Uusia yhteistyökumppaneita mukaan jakamaan menestystarinoita

Tammikuun ollessa kohta takanapäin on 100 menestyksen vuotta -juhlateos saanut uusia yhteistyökumppaneita mukaan esittelemään omia tarinoitaan.

Ilosanomaa suomalaisesta ruuasta tuo mukanaan teokseen Ruokatieto Yhdistys ry ja Hyvää Suomesta -merkki. Vuonna 1993 käyttöön otettu tunnus antaa kuluttajalle arvokasta tietoa pakattujen elintarvikkeiden alkuperästä ja kotimaisuusasteesta. Ruokatieto Yhdistys pyrkii toiminnallaan lisäämään suomalaisen ruuan arvostusta sekä vahvistaa suomalaisen ruokaketjun kilpailuetua.

Biolan on tehnyt arvokasta työtä ekologisemman elämisen ja kestävän kehityksen puolesta yli 40 vuotta. Hannes Kariniemen perustama yritys sai alkunsa broilerinkasvatuksessa syntyneistä lantakasoista ja vuonna 1974 maailmanmarkkinoille ilmestyivät raemuotoiset luonnonlannoitteet. Sittemmin tuotevalikoima on laajentunut muun muassa komposteihin ja jätevesijärjestelmiin.

Containerships-varustamo tuo kirjaan tuulahduksen meri-ilmastoa viidenkymmenen vuoden kokemuksen turvin. Perheomisteinen ja pitkään alan pioneerina toiminut yritys on erikoistunut erilaisiin meriteitse toteutettaviin logistiikka- ja kuljetusratkaisuihin.

Martela on tarjonnut asiakkailleen toimivia työ- ja oppimisympäristöjä seitsemänkymmentä vuotta. Tehokaluste-nimelläkin toiminut yritys on pyrkinyt tuomaan toimistoihin työtehoa ja viihtyisyyttä niin yksittäisillä kalustemalleilla kuin erilaisilla aikakauden vaatimuksia vastaavilla konttorikokonaisuuksilla.

Savonlinja on liikennöinyt linja-autoillaan suomalaisia maanteitä jo vuodesta 1924. Matkalle yhden T-Fordin yrityksestä satojen autojen bussiyhtiöksi mahtuu melkoinen määrä muistoja ja tapahtumia. Suomen toiseksi suurin yksityinen linja-autoyhtiö liikennöi nykyään Itä- ja Kaakkois-Suomen lisäksi myös pääkaupunkiseudulla ja Turun ympäristössä.

Suomi on täynnä toinen toistaan kovempia menestystarinoita, joista valitettavasti mukaan kirjaan mahtuu vain murto-osa, yksi jokaista itsenäistä vuotta kohden. 100 menestyksen vuotta -työryhmä tekee parhaansa saadakseen koottua mukaan mahdollisimman laajan kattauksen erilaisia toimijoita.

Takaisin